Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jkfitnes/domains/jk-progym.com/libraries/cms/application/cms.php on line 464
За Нас - JK Pro Gym
 0887 72 2727  София, ул. Околовръстен път 191

JK PRO GYM – нов професионален фитнес център 

 

JK PRO GYM е зала, предназначена за провеждане на високо интензивни тренировки във всички спортове. 

В София има множество фитнес центрове и тренировъчни зали, където всеки може да отиде и да направи тренировка. В JK PRO GYM обаче, може да тренирате наистина професионално и тежко, както във всеки фитнес център на фирма Джей Кей Фитнес.  Богатото оборудване с над 50 машини на Американските фирми Nautilus, Falcon и Epic, са гаранция за това. Наличието на свободни тежести с тегло до 60 кг, както и бoгатия арсенал от машини със свободни тежести ще Ви покаже, че компромиси с оборудването не е правено. Разнообразието от маркови машини, като например 10 машини за гръб, 10 за гърди, 8 за рамене, 2 портални скрипцови системи и т.н., е показател за това, че няма да се изчаквате с другите спортуващи за освобождаването на уред. Залата е разположена на площ от 650 кв м. и е с голям капацитет, вкл. с условия за занимания по функционален фитнес по системата JK Fit Motion и CrossFit. Съчетанието на силовите, цикличните кардио, превантивно-стабилизиращите и функционално-координационните упражнения е верният път към успеха. 

JK PRO GYM има всички условия, за да Ви осигури резултати, защото центровете на фирмата са създадени за истински трениращите атлети, търсещи реални резултати. 

Залата е подсигурена с голям паркинг, а в близост има автобусна спирка. Разположението и на Околовръстен път 191, прави достъпа до нея лесен и с избягване на голям трафик и всякакви задръствания. 

Всеки посетител, може да разгледа или закупи хранителни добавки, или фитнес уред, директно от магазина (JK Fitness Market), намиращ се на първия етаж на сградата. Спортуващите могат да изпият и доза протеинов шейк, или  освежаваща изотонична напитка, да консумират протеинов десерт, директно от бара в залата. 

Желаещите да поддържат своя тен, разполагат с два солариумни апарата последно поколение – хоризонтален и вертикален. 

Не маловажна е и цената на входният билет! 

JK PRO GYM, предлага месечни карти за всекидневни посещения, на стойност от 30 лв. 

Очакват Ви много изненади, напитки и най-важното – перфектни условия за тренировка.